Advokat-SM i fotboll är det största årligt återkommande idrottsevenemanget i juristbranschen. Turneringen har från 2011 och framåt varje år samlat över 400 jurister fördelat på upp till 38 spelande dam- och herrlag för en heldag på Östermalms IP och Stockholms Stadion. Totalt har över 44 olika byråer deltagit i turneringen genom åren.

Könsfördelningen mellan lagen är jämn och sedan starten 2011 har damserien fördubblats i antalet deltagande lag och 2019 bestod 40 % av lagen i turneringen av damlag.

Mål

En inkluderande dag för alla, oavsett fotbollskunskaper.

Nätverkande i en ny och annorlunda miljö.

Främja hälsa, utomhusaktivitet och motion.

Vision

Att vara årets bästa arbetsdag.

Miljö

Minimera turneringens miljöpåverkan, både under arbetet inför och även på plats.

I över 10 år har vi hjälpt företag att skapa minnesvärda upplevelser och möten. Det bästa vi vet är att berätta en historia. Det gör vi genom att sudda ut gränsen mellan människor, företag och varumärken. Vi skapar helt enkelt underverk för våra kunder.

Advokat-SM i fotboll är juristbranschens största årligt återkommande idrottsevenemang med visionen om att vara årets bästa arbetsdag. Samtidigt skapar vi många fler minnesvärda dagar för våra kunder året om, var och när som helst.

Vi vill gärna berätta mer om vad vi kan hjälpa er med. Tillsammans kan vi skapa minnesvärda upplevelser för just er byrå under några av årets resterande 364 dagar, utom just på Advokat-SM dagen då. Kontakta oss